VISIT ROMANIA

sâmbătă, 25 octombrie 2014

Cat de importanta este o asigurare de sanatate. Siguranta personala in paza MediHelp International

Cunoastem, cu siguranta, situatii multiple care ar constitui baza, fundamentul acestor afirmatii ce definesc, pana la urma, mai multe ramuri, avand rasfrangere atat in economie, cat si, mai ales, in domeniul sanitar. Urmatorul eseu, sau, intr-o abordare mai ampla, articol, nu priveste in mod consistent si nici nu prezinta ca principal obiectiv al discursului publicistic promovarea unei anumite companii, de altfel, cu un mare impact asupra spatiului sanitar international, asa cum este MediHelp, ci reliefarea ori, in anumite cazuri, informarea cu privire la necesitatea intocmirii unui act ce prevede o asigurare de sanatate de orice fel.

In spectrul comun al zilelor noastre, vigoarea fizica este tot mai scumpa si pretioasa in contextul in care nu se mai pune prea mare pret pe ea. In actiunile lor necugetate, oamenii isi pun propria viata in pericol in diverse imprejurari ce implica numeroase consecinte, insa prea putine, ori absolut niciun privilegiu care sa survina unei asemenea fapte. Cele mai multe accidente se petrec in cele mai neasteptate si stupide circumstante, dar un numar semnificativ se atribuie cazurilor de accidente rutiere, uneori, ce-i drept, factorul declansator reprezentandu-l persoana in cauza, care, probabil, a vrut sa devina un om de o mare notorietate in viata publica. Cunoastem situatii, insa, as inclina sa spun, greu de evitat, si in acest context as putea evoca tragedia din Muntenegru, in care un autocar plin cu oameni s-a prabusit intr-o rapa adanca de zeci de metrii. In alta ordine de idei, in speta, acest caz ar putea fi considerat un exemplu care nu ar putea constitui ceva concret pentru tema noastra. Atunci, ne-am putea referi la cazurile cel mai des intalnite, de imbolnaviri incurabile, chiar incompatibile cu viata, si aici ar interveni, prin asumarea de drept a unui rol major, asigurarile de sanatate.

Pentru a creea eficienta prin discursul meu formator de opinie, as dori sa punctez cateva lucruri esentiale pentru intelegerea acestui concept. De cate ori v-ati ridicat anume semne de intrebare privitor la soarta familiei dumneavoastra in cazul unui accident sau degradarea starii de sanatate din anumite motive? Una dintre modalitatile de solutionare a acestor probleme, oferite de MediHelp International, este planul MediHelp Healthcare (MHP), unul dintre cele mai avantajoase planuri de asigurare din mai multe aspecte, scopul central al acestui program fiind satisfacerea tuturor nevoilor si necesitatilor dumneavoastra si ale familiei dumneavoastra. Beneficiile achizitionarii unui astfel de plan de asigurari de sanatate se reflecta cu preponderenta in posibilitatea personalizarii acestuia in functie de constrangerile fiecarei persoane care doreste sa mentina parcursul unui trai sigur si linistit. Pe de alta parte, pe langa serviciile garantate pe o perioada nedeterminat valabila, si aici ma refer la 24 h din 24, 7 zile din 7,intervine si accesibilitatea in ceea ce priveste consultarea unor specialisti de marca ale celor mai competente si prestigioase clinici private de peste hotare. In acelasi timp, vi se rezolva in timp real problemele grave intampinate, mai precis, situatiile de urgenta. Preturile solicitate sunt avantajoase considerand o gama larga de medii de varsta.

Poate deveni un constituent vital, judecand sub alte considerente morale, incheierea unei asigurari de sanatate. Privilegiul, pana la urma, de a-ti stii propria viata si pe cea a familiei tale protejata, scoasa din circuitul periculos al incercarilor vietii, este esential in pastrarea unei proprii linisti sufletesti. Existenta fizica este adeseori ca o plapanda, firava si delicata floare care, uneori, se poate lipsi de seva binefacatoare, ofilindu-se din ce in ce. Cateodata se stinge pe dinauntru, dar poate creea impresia unei revigorari neasteptate prin aspectul exterior. Cam aceasta este metafora sau jocul de cuvinte care ar putea defini conceptul de sanatate in anumite cazuri. Spre exemplu, tumorile cerebrale, cancerul, leucemia, toate fiind boli care te ucid pas cu pas inlauntrul tau, fara a-ti usura fiinta de suferinta macar o clipa. Viata vazuta prin ochii multora, in alte circumstante, poate fi comparata cu un episod de vanatoare. O pasare, simbolizand libertatea, trairea intensa, fericirea, suavitatea in miscari si priviri, o ciocarlie isi urmeaza cursul inaltator catre orizonturi calauzita de bataile sacadate, infundate, cu o adumbrire de ecou patrunzator, ale inimii vanatorului care, inevitabil, ii atrage glasul in bataia pustii si ii curma rasuflarea cu un hauit de pusca. Ei bine, cam acesta este si rezultatul unui accident, cel mai adesea, rutier, feroviar, ori chiar aerian. Cand te astepti mai putin, intr-un moment de neatentie, tot traseul imbucurator se incheie la o borna + fata de kilometrul zero al vietii. De asemenea, in circumstantele producerii unui accident aviatic, aceasta asigurare va poate conferi sprijinul si siguranta unei evacuari aeriene.

In ambele situatii, aveti sansa, poate ultima in acel moment, de a fi salvati. O asigurare de sanatate poate reprezenta anticipatia unui astfel de eveniment neplacut. Pentru ca, de cele mai multe ori, aici intervine factorul financiar, economic, care poate cantari mult in astfel de intamplari. Necesitatea unor spitalizari, ori a unor interventii chirurgicale si beneficiul adus de cea mai buna si performanta aparatura implica numeroase cheltuieli pe care celor mai multe familii le este greu sa le acopere partial, cat mai ales integral. 

Propunerea avantajoasa vine mai ales atunci cand in discutie intervine termenul de asigurare medicala internationala. In primul si in primul rand, aveti sansa de a va fi recunoscuta asigurarea de sanatate oriunde in lume, fiindca in cazul in care aveti nenorocul de a fi victima unui accident, costul unor interventii medicale se poate ridica pana in pragul unor sume exorbitante. In randul tot mai multor oameni se fabrica mentalitati conform carora specialistii romani ar fi depasiti de personalul atestat al clinicilor private din europa occidentala si SUA. Fara a mai duce grija opresanta a sporirii cheltuielilor in domeniul sanitar pe durata internarii dumneavoastra in diferite spitale de peste granita, MediHelp I. va prezinta MediHelp Superior Plan, conceput cu scopul de a va feri de neplacerile pricinuite de platile financiare si pentru a va oferi o mana de ajutor rapid si eficient in situatii limita. Avantajele acestuia se rasfrang si asupra femeilor insarcinate, care au acces la serviciile oferite pentru ingrijirea nou-nascutului si tratamentele care ar putea surveni unor eventuale complicatii aparute pe parcursul sarcinii. Astfel, in cadrul acestui plan, aveti acoperire integrala a costurilor spitalizarii si ale operatiilor, dar si 100% acoperire pentru cazurile de transplant de organe si cancer, situatie care presupune si medicamentatia necesara.

Acestea fiind spuse, intocmirea unui contract de asigurare medicala la MediHelp este necesar in conditiile in care traim intr-o perioada marcata de saracie lucie si pierderi de vieti omenesti din cele mai variate si marcante motive. Argumentele sunt de prisos in aceste cazuri.


P.S. Articol publicat in cadrul Superblog 2014!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu