VISIT ROMANIA

sâmbătă, 25 octombrie 2014

Noua Toyota Yaris intr-un cadru sublim. Alege tabloul reprezentativ pentru sufletul orasului tau in megaconcursul: "Yaris in orasul tau!"

Iata, cum inca o data Toyota ne surprinde gusturile rafinate in materie de automobile si satisface cerintele pretentioase in privinta calitatii, designului si eficacitatii de consum, foarte bine fructificate si compuse acum in cel mai nou model al companiei, Toyota Yaris. Asemenea ultimelor modele aparute, acesta ingheata sub contururile calde, fine, imprecise, si totusi atat de bine definite, privirile celor care ravnesc dupa o supradoza de aventura imbracata intr-un franjur de culori, nuante si stil. Insa nu este doar o aparenta superficiala, o pseudovaloare calitativa, fiindca la bordul unei proiectii de mare clasa a viitorului, te poti bucura de indeplinirea celor mai inalte norme si standarde de siguranta.

Provocarea intra in discutie abia acum, intrucat in urma cu mai putin de o luna s-a lansat spre aprecierea unei tavi cantitativ considerabile de tineri si nu numai, pasionati de rezolutia viitorului pe patru roti, care sunt invitati spre delectarea cu o portie de spirit galant definit de masina Yaris, cu vizibile inclinatii catre arta. Pentru a fi pe intelesul tuturor, remarc lansarea printre iubitorii de inovatii auto, concursul "Yaris in orasul tau!". Acesta ii vizeaza pe toti aceia care doresc sa se afirme si sa dea "stop cadru" pe cea mai frumoasa si memorabila imagine din parcursul oscilant al vietii sale. Concurentii sunt inscrisi prin drept comun, o data cu crearea propriului cont de participant pe platforma online destinata postarii materialelor solicitate, toyotamea.ro, la o competitie unica prin conceptul descris si una dintre cele mai fascinante prin debordanta inchipuire a participantilor antrenati intr-un circuit deschis de idei si substanta fotogenica.

Acestea fiind spuse si introducerea savarsita cu fast, va aduc la cunostiinta cele mai copioase si, in concordanta cu notiunile exprimate, cele mai relevante informatii pentru ca participarea dumneavoastra in concurs sa devina inteligibila si pentru ochiul vigilent al celor care va vor evalua produsul finit al muncii depuse. Din start trebuie sa stiti ca acest concurs se desfasoara in perioada 13 octombrie - 10 noiembrie si are ca scop principal surprinderea noului model Toyota Yaris in cele mai sugestive ipostaze pentru atmosfera orasului dumneavoastra. Cu alte cuvinte, avand ca suport tehnic principal pentru materialele realizate fotografii sau videoclipuri, trebuie sa il prezentati intr-un peisaj general care sa descrie cel mai bine personalitatea reprezentativa a spatiului urban in care locuiti. Puteti sa "puneti pe tapet" intr-un plan secund un monument/ edificiu, ori o realizare arhitecturala de mare prestanta. Poti deslusi, intr-un cadru mai amplu, mai general, semnificatiile afective implicate de sufletul orasului tau, sau, pur si simplu, poate fi un peisaj spectaculos, realizat intr-un mod creativ si original. Orice modalitate ai alege, trebuie sa retii un lucru esential. Obiectivul principal este sa arati acel strop de inedit si cum privesti tu noul model prezentat. Fii cel care descopera bucuria unui parcurs de senzatie realizat la volanul masinii. Transmitene-o si noua. Este necesar sa arati prin materialele intreprinse de tine ce iti inspira tie aceasta masina. Toyota Yaris permite oricarui fotograf inscris in competitie tragerea unor cadre reusite si surprinderea unor fotografii ingenioase la showroom-urile toyota din Bucuresti si reprezentantele din celelalte regiuni ale tarii, printre care numaram: Bacau, Baia Mare, Bistrita, Brasov, Braila, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Focsani, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Timisoara, Targu Mures.

Bineinteles, ca la orice alt concurs, la sfarsitul etapei curente vor exista trei castigatori. Si anume, doi dintre acestia vor fi desemnati prin tragere la sorti din randul celor inscrisi, cu cel putin 6 puncte, cate unul pentru fiecare oras. Iar un al treilea premiu, descris de motto-ul "Genial oriunde", va fi acordat de juriu adoptand forma unui premiu de originalitate. Astfel ca cel mai creativ si in corelare cu sinteza conceptului de lansare a noului model, descrisa sugestiv de sloganul: "Genial in oras, fericit oriunde!", se va clasa pe un binemeritat loc 3.

Punctele pentru definitivarea clasamentului vor fi acordate in concordanta cu criteriile ce urmeaza... In eventualitatea in care concurentul incarca minimum o poza care sa respecte tematica impusa de regulamentul competitiei, acesta isi adjudeca 5 puncte. Daca suplimentar sau nu, participa cu cel putin un material video, cel specificat anterior mai primeste 10 puncte. Prin promovarea, invitatia prietenilor la aprecierea contributiilor sau la implicarea de sine in competitia lansata, participantul isi mai aloca pe tabela punctajelor proprii 1 punct in plus. Iar in situatia in care acestia devin la randul lor concurenti, pentru fiecare persoana adusa in concurs, care este de la sine inteles ca si-a creat cont pe platforma amintita mai devreme, mai exact, toyotamea.ro, acumuleaza cate 5 puncte.

Premiul oferit de sponsorul campaniei care se afla si in postura de organizator, consta intr-o calatorie fabuloasa de un weekend la fabrica Yaris din Valenciennes, Franta, totul, in regim all-inclusive, aceasta implicand transport, cazare si masa.


Ocupati-va timpul liber castigand premii. Creativitatea este intodeauna materie prima pentru proiectele si realizarile de mare succes. Arta nu este singura sfera de actiune a acestui concept, insa orice meserie este o arta!

surse de informare: 
*De asemenea, pentru mai multe informatii cu privire la criteriile de inscriere in competitie gasiti pe site-ul de mai sus.

P.S. Articolul a fost publicat in cadrul competitiei SuperBlog 2014!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu