VISIT ROMANIA

vineri, 28 noiembrie 2014

Resortul creator ca sursa de inspiratie in viziunea candidatului SuperBlog

Recunosc evidenta capacitate de volatilizare a ideilor. De ce credeti, oare, ca am ales in deschiderea acestor festivitati literare sa conchid introducerea parcursului meu sinuos in competitia prezenta cu o remarca de asemenea anvergura imprecis definita, poate. Pentru ca o idee noua ingroapa una abia nutrita, si astfel sa nastea noutatea. Ei bine, atunci am decis sa concurez, sa ma avant, sa ma inham la acest maraton blogosferic capabil sa ne dezvolte si desluseasca abilitatile compozitionale epice, publicistice, lirice. Da, chiar si lirice, pentru ca SuperBlog este lirica evenimentului in sine, este critica propriilor calitati si aptitudini, este monologul propriilor ideologii, este tematica propriilor mentalitati, si, cu deosebire, dezbaterea gandurilor, cugetarilor, sentimentelor, este un manifest al creatiei si inspiratiei compuse intr-un bol comun, adresat cititorilor care iti impartasesc sau lezeaza caracaterul propriilor opinii, insa intodeauna isi exprima o parere demna de luat in seama. In prima instanta, mi s-a ivit respectiva oportunitate sub forma unui anunt de promovare pe pagina de facebook a revistei "Orizonturi Literare", a fost indeajuns un simplu click, m-a incantat initiativa si ideea in sine, pecetluindu-mi astfel, soarta in competitie. Indemnul a venit din cotloanele adumbrite de speranta ale constiintei, ratiunii si impulsului purificator launtric.  

Ce m-ar recomanda pentru distinsa calitate de consilier de imagine a candidatului SuperBlog? Abilitatile oratorice bine definite si conturate de o reala dorinta, de un mai lizibil tel ori aspiratie, modelarea infleziunilor vocii dupa propriile necesitati si nevoi. Pentru ca esenta dospita a acestei colaborari permanente cu cel in cauza, si anume, candidatul SuperBlog(!), consta tocmai in cunoasterea, recunoasterea si afirmarea de drept a unei personalitati remarcante si marcante impuse de acesta, pana la urma, si a unei prospere si cuprinzatoare posesii de calitati, un aspect definitoriu al sansei, al cauzei sale sustinute in lupta pentru suprematie literara, in conflictul de interese blogosferice. 

De ce imi cunoasteti candidatul? De ce il considerati a fi o remarcabila si inteleapta optiune in vederea desemnarii castigatorului in aceasta competitie cu iz primavaratec, atribut propriu ideilor sustinute, abia incropite, proaspat cladite, recent tencuite? Pentru ca vi l-am prezentat. Se impune de la sine o analiza circumspecta a activitatii sale, dar putem afirma cu seriozitate ca in toate interventiile sale artistice, deoarece, in cele din urma, a fi blogger este o arta, deopotriva apropiata de cele doua margini ale universului scriitoricesc, ratiunea si talentul, a demonstrat ingeniozitate in abordare si o creativitate debordanta in metafore. 

Cred ca am facut o evidenta, succinta, desi destul de generala prezentare sau apreciere a participarii candidatului pe care il reprezint in functia pe care o ocup cu deosebita consideratie si stima fata de aceasta ambulanta intruchipare a talentului absolut, incat apelez la implicarea si sustinerea platformei si trustului de presa al televiziunii nationale, a radio Lynx si revistei "Orizonturi Literare" pentru a-l promova pe acesta. Emisiunile difuzate si caracterul profesionist al relatarilor se pliaza satisfacator pe cerintele acestei competitii pe care candidatul meu le poate satisface doar cu ajutorul dumneavoastra. De-a lungul timpului ati adus doar prim-plan-uri reprezentative, de marca si inalta clasa ale social-politic-ului romanesc, dezbatand cele mai aprinse si de interes subiecte ale momentului, bucurandu-va astfel de audiente impresionante si un auditoriu devotat muncii de calitate pe care o efectuati. Reprezentati, in opinia mea si a clientului meu, dar mai ales a unei natiuni intregi, un reper si un nume de top in media romaneasca si pe piata literara romaneasca, incat as socoti o onoare in sustinerea dumneavoastra, oferindu-va oportunitatea unor noi adepti si aderenti prin molipsitoarea indemanare de atractie a publicului a acestui candidat care ofera mereu o noutate, un plus de substanta, constituind o marca vie a originalitatii si comunicarii.

P.S. Articol publicat in cadrul competitiei SuperBlog 2014!

Un comentariu:

  1. Un așa aplomb ar merita răsplătit. :) Nu știam, citind, dacă mă aflu într-o ședință de partid, convocată pe ultima sută de metri sau, și mai și, acasă la președintele de partid.

    RăspundețiȘtergere