VISIT ROMANIA

luni, 3 noiembrie 2014

Traditie si prestigiu. Ana Aslan reinvie in memoria Romaniei. Cum influenteaza crema Gerovital H3 DREAM+ Prof. Dr. Ana Aslan aspectul estetic, prima crema anti-imbatranire?

Problemele de aspect al tenului au influentat viata sociala a fiecaruia dintre noi, indiferent de clasa de varsta careia ii apartinem. La adolescenta apar prea-binecunoscutele preocupari iritante legate de tenul acneic. Acneea este principalul impediment al unei armonizari perfecte cu mediul comunitatii in care actioneaza orice tanar. Insa si foarte multi adulti o intampina, dar la acestia capata o conotatie usor iesita din tiparele cotidiene, remarcandu-se in sens negativ in societate. La ei si nu numai, apar si alte iritatii ale tegumentului, multi avand chiar un ten sensibil. In oricare dintre aceste situatii, prezentandu-se sub forma unei sinteze partiale in afirmatiile anterioare, complicatiile sesizate la nivelul pielii nu constituie un factor benefic in demersul nostru social, fiindca lumea manifesta o puternica si evidenta simpatie fata de frumos si apatie fata de anumite aspecte care uneori, in aparenta, pot fi minore, insa genereaza dezgust, dispret, uneori ocara si cinism, pastrand, astfel, tendinta de a primi etichete.

Eu, in mod cert, m-as situa printre aceia care, adeseori, se pot simti molestati de oarecum banala conjunctura a unor aparitii efemere ale cosurilor de pe fata. Pana la urma, poate deveni o problematica, in adevaratul sens al cuvantului, suficient de opresanta. In primul rand, ivirile sunt intodeauna mai acatarii, apar in momente inoportune, la ceasul unui eveniment remarcabil. "Musafirii" inunda de satisfactie privirile gazdei si indupleca micile placeri ale unui ten curat spre a le ceda acestora toate drepturile cuvenite. Numerosi fiind, preiau in propria posesie cele mai evidente zone ale fetei.

Inclin sa cred ca nu am fost prea deplasat in constatari, intrucat am certitudinea ca exista foarte multi oameni care imi impartasesc experienta. Ce-i drept, nu e un scenariu prea placut auzului si vazului. Tocmai in acest sens a fost creata si gama Gerovital H3 DERMA+ Prof. Dr. Ana Aslan, doctor in frumusete. Numele de Ana Aslan mie, cel putin, imi inspira o existenta peste veacuri a unei personalitati remarcante a cercetarii dermatologice. Dupa parerea mea, calitatea impusa de aceasta persoana este netarmuita, si ea insasi definiste in cea mai concisa, mai clara si mai palpabila maniera avantajele acestui produs de dermatocosmetice. Asteptarile mele de la acest produs au deschidere catre crezul enuntat mai devreme. Cum in cazul meu acneea nu este pronuntata si persistenta, ma astept sa ma ajute in privinta diminuarii rosetii pielii si a formatiunilor acneice. Avand si un ten gras, totodata, cu o excesiva secretie de sebum, cosurile sunt intretinute timp indelungat si favorizeaza atat aparitia altora, cat si a punctelor negre. In consecinta, ar trebui ca respectiva crema sa-mi reduca producerea de sebum si sa elimine o data cu acneea si durerea semnalata cateodata la aparitia cosurilor. Totul, in asa fel incat sa curete suprafata pielii si sa comporte efecte binefacatoare in aspectul estetic.

Se mai practica si alte metode neconventionale, cu certificari sustinute in privinta ameliorarii urmarii aparitiei cosurilor. Eu, insa, ma incred doar in retetele promovate de Gerovital H3 DERMA+, fiindca exprim o totala nadejde apreciativa pentru omul care a construit din temelii acest concept, de altfel celebru peste hotare. Pentru ca FARMEC a primit componenta originala a retetei gerovital, intrand pe piata de desfacere ca prima gama anti-age din lume.



P.S. Articol redactat in cadrul competitiei SuperBlog 2014!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu